divendres, 19 de novembre del 2021

SETMANA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Una Setmana Europea per:

  • Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.
  • Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa.
  • Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.
  • Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

La 13 edició tindrà lloc del 20 al 28 de novembre de 2021 i el dia temàtic posa el focus en el binomi comunitat circular, comunitat sostenible, treballem plegats per un planeta residus zero!

Durant aquesta setmana els alumnes d’infantil participaran d’aquesta setmana de la mà de l’equip docent. Els explicaran un conte com a element per introduir la importància de reduir els residus que generem i rebran un SNACK’N’GO, que ens ha fet arribar el departament de gestió de residus de l’Ajuntament de Rubí, perquè a totes les famílies disposin d’un embolcall reutilitzable i sostenible pels esmorzars dels infants.

Confiem que us agradarà tant la iniciativa de l’Ajuntament com a nosaltres i el feu servir moltíssim!

Comitè ambiental


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada