dimarts, 14 de maig del 2019

Fòrum del Vallès occidental de Primària


El dijous 28 de març de 2019 vam celebrar el FÒRUM DEL VALLÈS OCCIDENTAL PRIMÀRIA a la biblioteca mestre Martí i Tauler de Rubí.
Un total de 10 Escoles Verdes ens vam reunir per intercanviar les nostres experiències, aquest cop, al voltant del plàstic zero a les escoles, amb l'objectiu d’aconseguir millorar les accions dels seus centres. 
Vam començar la jornada amb la benvinguda per part de tots els presents i seguidament ja vam separar els alumnes dels mestres per a fer les dinàmiques corresponents. 
Els alumnes, després de trenca el gel i fer algun joc de coneixença van fer intercanvi d'experiències amb els pòsters que els alumnes havien preparat al centre i les aportacions de la resta.  Després van treballar les relacions entre les accions d’Escola Verda i les principals problemàtiques ambientals a nivell global. 

De mentre, els professors, en un altre espai  vam fer un intercanvi d'experiències, on cada mestre va portar la seva experiència per a explicar i així obtenir noves idees i canvis i millores.
 Tot seguit es va fer un treball amb els mestres sobre els objectius de desenvolupament sostenible

  


En acabar vam anar tots junts a dinar al Parc de Ca n’Oriol, en un dia ben assolellat.
La jornada va acabar amb una acció simbòlica de sensibilització i conscienciació sobre els plàstics i les deixalles que es troben. I per a fer-ho vam tenir la col·laboració del Javi de Caçadors de Trastets.

Laura Vert

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada