dilluns, 23 de febrer de 2015

Campanya de reducció del paper d'alumini - 1a part: Diagnosi

Els alumnes de l'optativa d'Educació ambiental de 2n d'ESO són els encarregats aquest curs de fer una nova campanya per reduir el paper d'alumini dels nostres embolcalls.
La primera activitat que van fer va ser la diagnosi del tipus d'embolcall que portaven els seus companys de l'ESO a l'hora del pati. Durant el primer trimestre van recollir les dades i els resultats són els següents: 

I les seves conclusions són:
Hem observat que el curs de 1r d'ESO és el que utilitzava més el boc'n roll i menys el paper d'alumini i altres embolcalls; després va 2n d'ESO, 4t i, per últim, 3r d'ESO.
Pensem que, com més grans som, menys cas fem dels consells perquè no és igual de fàcil convèncer a un més jove perquè encara és influït per els adults i encara no té una pròpia capacitat de decidir sobre el que vol fer i un jove més gran sí que pot decidir, perquè li dona el mateix reduir o no i no està tan preocupat pel medi ambient. També qui porta boc'n roll o carmanyola possiblement és perquè a l'hora del pati té l'avantatge de poder passar per una altra porta i no haver d'agafar un paper i passar per on hi ha més gent. Així pot arribar abans a classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada