divendres, 27 de gener del 2012

Activitats Campanya AluMínim!

Avui s'han fet diferents activitats sobre la reducció del paper d'alumini al nostre Col·legi:

Cicle inicial
S'ha explicat el conte "La rateta que escombrava l'escaleta" (versió reducció ús paper d'alumini) i s'ha fet una petita xerrada participativa sobre el conte i d'altres activitats.
Cicle mig
S'ha llegit el conte "El poble Alumini", els alumnes han hagut de triar un final pel conte i s'ha parlat de les conseqüències de cada final.
Cicle superior
S'han fet unes fitxes introductòries amb diferents activitats sobre el paper d'alumini, que juntament amb un documental de 10 min: "La mina, historia de una montaña sagrada" on s'explica que una de les conseqüències de l'extracció de la bauxita (mineral d'on prové l'alumini) és el desplaçament de comunitats indígenes de la Índia que habiten la zona d'extracció, han donat peu a parlar sobre la conveniència de reduir l'ús del paper d'alumini.
ESO
Els alumnes d'Educació Ambiental de 2n ESO han presentat un powerpoint (entrada anterior) a tots els cursos de l'ESO explicant què és l'alumini, quines són les seves propietats, per què hem de reduir el seu consum, com es produeix, els efectes derivats del seu consum i què podem fer.
També es passarà el documental "La mina, historia de una montaña sagrada".

L'AMPA repartirà a tots els alumnes un Boc'n Roll.

 Ara ja no tenim excuses!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada