dijous, 2 de maig del 2019

Setmana Sense Soroll 2019 SSS!!!


Com cada any, del 22 al 28 d'abril es celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll (SSS) sota el lema 'Silenciem el soroll'.

Com a Escola Verda que som hem volgut treballar aquest tema en totes les etapes. A Infantil per exemple, s'han fet diferents activitats, una d'elles ha estat “Fotografiem el soroll”:

Els nens i nenes de cada classe, amb l’ajut de la mestra han fotografiat diferents situacions amb soroll. Aquestes imatges les han acompanyat d’un missatge o reflexió que promou la reducció de la contaminació acústica.

Quan juguem a fer construccions i els companys ens les desmonten, ens molesta el soroll que fan al caure.

El curs passat els alumnes de l'optativa d'educació ambiental de 2n d’ESO van treure la conclusió, a través de diferents mesures amb un sonòmetre, que un dels llocs més sorollosos del col·legi era el menjador i van proposar la compra d'un semàfor que avisaria als alumnes del pas d'un soroll acceptable a un de perillòs per a la salut. Durant aquesta setmana hem penjat el semàfor al menjador.

I el dijous els alumnes de cicle mig d'auxiliar d'infermeria van explicar a totes les classes de primària i secundària el perill de la contaminació acústica per la nostra salut. Posteriorment totes les classes van sortir a les galeries i al pati en silenci durant un minut.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada